Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، فعالیت‌های سحر زکریا در اینستاگرام با حواشی زیادی همراه بوده است. مهران مدیری، شهاب حسینی، علی کریمی و این روزها علی انصاریان به سوژه‌های سحر زکریا برای انتقاد یا التماس بدل شده‌اند. زکریا در لایو اینستاگرامی اخیر خود با گریه و داد و بیداد، مسئولان را خطاب قرار داد و آن‌ها را متهم به تاخیر در خرید واکسن نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ارمغان این جنجال‌ها برای یک بازیگر جیست؟

نمودار روند افزایش فالوورهای این سلبریتی نشان می‌دهد این لایو، با ۲۵ هزار فالوور جدید و افزایش ۲۲ درصدی فالورهای سحر زکریا همراه بوده است. همچنین به علت هجوم کاربران به صفحه این بازیگر، میانگین نرخ تعامل پست‌های وی تقریبا ۱۰۰ درصد افزایش یافته و از ۳.۳ درصد به ۶.۳ درصد رسیده است.

در این موج‌، زکریا تنها نیست، برخی دیگر از سلبریتی‌ها نیز به مانند او، فوت علی انصاریان را محملی برای اعتراض قرار داده‌اند، که این کار در مواقعی به قیمت بستن کامنت‌های زیر پست تمام شده است. 

فارغ از نیت افراد و قضاوت درباره‌ آن، شاید علت برخی از این واکنش‌های غیرمنتظره‌ سلبریتی‌ها هدفگذاری برای هجوم کاربران به صفحه‌ آنها (ولو به قصد فحاشی و هتاکی) بر اساس تئوری اقتصاد توجه باشد که در نهایت این جذب مخاطب می‌تواند به تاثیر در جریان گردش مالی آن صفحه منجر شود.. 

بر مبنای «نظریه اقتصاد توجه» هر فرد، گروه، سازمان یا کشوری که توانایی جذب و جلب بیشتر توجه دیگران را داشته باشد، قدرت حکمرانی بیشتری در عرصه اقتصاد خواهد داشت. به عبارت دیگر: توجه بیشتر (به هر قیمتی) یعنی قدرت بیشتر.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: علی کریمی مهران مدیری اینستاگرام علم سحر زکریا لایو اینستاگرامی علی انصاریان شهاب حسینی فالوور سحر زکریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۳۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان

در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش مهر، این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمار‌های ثبت‌شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت‌شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند. به عبارتی، تعداد مردان فوت‌شده ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان است.

بر اساس این گزارش، سال گذشته ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن با ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت‌شده ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • ترفند جالب ماشاریپوف برای هماهنگی بیشتر
  • ترفند جالب ماشاریپوف برای هماهنگی بیشتر: رفاقت!
  • چرا افراد معروف برای خرید فالوور، خرید فالوور اینستاگرام را انتخاب می‌کنند؟
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان