Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-30@13:05:48 GMT

انتقاد از کتایون ریاحی و سحر زکریا بر سر واکسن

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۲۳۳۷۷

صراط: هنوز فراموش نکرده‌ایم که سه سال قبل و در جریان انتخابات سال ۹۶ برخی از سلبریتی‌ها چگونه به مانور تبلیغاتی برای رئیس‌جمهور پرداختند. اما همین سلبریتی‌ها بعدا گفتند که از کرده خویش پشیمانند و حتی بعضی‌شان از رأی دادن به روحانی ابراز شرمندگی می‌کنند و می‌گویند که نمی‌دانند جواب مردم را چه بدهند و اگر زمان به عقب برگردد، این اشتباه را تکرار نمی‌کنند! همان افراد این روز‌ها نیز به تبلیغاتچی واکسن‌های خارجی کرونا مشغول هستند؛ درگذشت علی انصاریان، فوتبالیست و بازیگر فقید، فرصت تازه‌ای برای یک «مانور جهالت» تازه برای همان افراد شده است!

کیهان نوشت: این روز‌ها برخی از سلبریتی‌های گوش به زنگ منافع غرب در ایران، واکسن را بهانه‌ای برای نمایش جهل و کم‌سوادی خودشان کرده‌اند؛ جالب این است که فقط هم بر «واکسن آمریکایی» اصرار دارند و با وجود اشکالات آشکار و عوارض متعدد این واکسن، برخی از این سلبریتی‌ها به هیچ واکسن دیگری غیر از نوع آمریکایی‌اش راضی نمی‌شوند!

یکی از بازیگر‌های درجه سه، ویدئویی را منتشر کرده و در آن جیغ و فریاد می‌زند که «واکسن بخرید»! او آن‌قدر بی‌اطلاع است که گفته چرا در دیگر کشورها، هیچ چهره مشهوری در اثر کرونا از دنیا نرفته؟! غافل از اینکه همین چند روز قبل، لری کینگ، سلبریتی و مجری مشهور تلویزیون آمریکا به‌خاطر کرونا درگذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



واکنش‌های توئیتری به اعتراض سحر زکریا

یک بازیگر سابق دیگر هم با انتشار عکس مرحوم علی انصاریان، از او به‌عنوان «شهید واکسن» یاد کرده! تعبیری که نشان‌دهنده اوج ناآگاهی این بازیگر سابق و برخی دیگر از همکارانش از وضعیت کرونا در جهان است.

سؤال اساسی این است که آیا این به اصطلاح سلبریتی‌ها اطلاعی از آمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا در غرب و به‌ویژه آمریکا و انگلیس ندارند؟! چرا این کشور‌ها با وجود آغاز واکسیناسیون، اما همچنان روزانه هزاران مبتلا و صد‌ها قربانی می‌دهند؟ چرا سلبریتی‌ها به‌جای تبلیغ واکسن ایرانی که نتایج مثبتی داشته و مطالبه آغاز هرچه سریع‌تر واکسیناسیون با محصول داخلی، آدرس غلط می‌دهند؟

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: علی انصاریان کرونا سحر زکریا کتایون ریاحی صراط سلبریتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۳۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟

ایتنا - پژوهشگران انگلیسی که اولین واکسن سرطان مبتنی بر فناوری نوآورانه «ام‌آر‌ان‌ای» را برای درمان ملانوم یا سرطان پوست آزمایش کرده‌اند می‌گویند این ماده در درمان دیگر سرطان‌ها نیز آزمایش می‌شود.
کتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، می‌گوید این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن سفارشی که "نئوآنتی ژن درمانی فردی" نامیده می‌شود، برای تحریک سیستم ایمنی بدن طراحی شده تا بتواند با نوع خاص سرطان و تومور هر بیمار به طور جداگانه مقابله کند.

دکتر شاو می‌گوید: "این یک درمان کاملاً فردی است که برای هر بیمار به صورت اختصاصی ساخته می‌شود. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن فرد هماهنگ است."

این واکسن به سیستم ایمنی آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی برای حمله به آنتی‌ژن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی آن، نمونه تومور بیمار برداشته شده و دی‌ان‌ای آن توالی‌یابی می‌شود که در این فرآیند از هوش مصنوعی نیز استفاده می‌شود.

نتایج آزمایش‌های مرحله دوم نشان داد احتمال مرگ یا بازگشت سرطان در افرادی که این واکسن را همراه با درمان ایمونوتراپی دریافت کردند، نسبت به گروه کنترل تقریباً نصف (۴۹ درصد) کاهش یافته است.

در این مرحله نهایی کارآزمایی که توسط بنیاد NHS لندن هدایت می‌شود، بیماران هر سه هفته یک بار یک میلی‌گرم از واکسن ام‌آر‌ان‌ای را به همراه دوز دیگری از ایمونوتراپی برای حدود یک سال دریافت خواهند کرد.

فناوری ام‌آر‌ان‌ای پیش از این در تولید واکسن‌های کرونا نیز استفاده شده بود. اکنون محققان امیدوارند با بهره‌گیری از همین فناوری، بتوانند انقلابی در درمان سرطان‌ها به وجود آورند.

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • حمله دزدان به یک سلبریتی دیگر در اتوبان چمران؛ پیگیری نمی‌کنم! +تصویر
  • کوتاه قدترین سلبریتی های زن هالیوود چه کسانی هستند؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • انتقاد بازیگر قدیمی به جیغ و دست و هورا در شب آخر عروسک‌خونه
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند